fbpx

Kullan myynti

Hintalaskurin antamat luvut ovat reaaliajassa ja hintalaskurilla voit laskea tarkan hinnan tai hinta-arvion kultaesineille. Hinnat ovat todellisia hintoja, mitä maksamme kullasta juuri nyt.

Turvalähetys on turvakuori jolla voit nopeasti ja turvallisesti toimittaa kultakorut ym. kultaesineet meille arvioitavaksi tai myytäväksi. Lähetys on täysin maksuton (0 €), vakuutettu automaattisesti 5000 € edestä ja se kulkee erillään tavallisesta postista. Arvioinnin yhteydessä ei ole myyntipakkoa.

Olemme 100 % kotimainen yritys ja osa Suomen luotettavampia kullan ostajia. Reaaliajassa toimiva kullan hintavertailu löytyy alta. Voit laskea, paljonko maksaisimme kullastasi juuri nyt käyttämällä kätevää hintalaskuria. Hinta määräytyy maailmanmarkkinahinnan (London Spot Gold Fixmukaisesti.

Aina paras hintatakuu
Palvelu etusijalla

Me Suomen Kultareservillä ostamme kultaa tutkitusti Suomen parhaaseen hintaan. Kierrätämme kaiken, mikä on kultaa, ns. romukultaa. Kullan hinta määräytyy maailmanmarkkinahinnan (London Spot Gold Fix) mukaisesti reaaliajassa. Olemme vakuuttuneita, että tarjoamamme hinnat edustavat markkinoiden kärkeä ja tarjoamme paras hintatakuun jokaisen oston yhteydessä.

Turvalähetys on vakuutettu turvakuori joka on maksuton tilata. Lähetys saapuu muutamassa päivässä ja sisältää kaikki tarvittavat tiedot kultaesineiden palautusta varten. Palautus kulkee erillään tavallisesta postista, on automaattisesti vakuutettu 5000€ asti ja ennakkoon maksettu. Arvioinnin yhteydessä ei ole myyntivaatimusta ja myynnin yhteydessä suoritetaan maksu heti hyväksyttyäsi tarjouksen.

Tilaa turvalähetys kultaesineille, näin se toimii

1. Tilaa maksuton turvalähetys kultaesineille täyttämällä lomake. Lähetys toimitetaan lähipäivinä ja sisältää kaikki tarvittavat ohjeet palautusta varten, sekä turvakuoren.

Tilaa turvalähetys kultaesineille, seuraa lähetyksessä tulleita ohjeita

2. Seuraa lähetyksessä tulleita ohjeita ja palauta turvakuori lähimpään postiin. Lähetys on automaattisesti vakuutettu 5000 € asti.

Tilaa turvalähetys kultaesineille, tarjouksen hyväksyntä

3. Maksu suoritetaan heti hyväksyttyäsi tarjouksen, ilman mitään vähennyksiä.

Tilaa maksuton turvalähetys kultaesineille täyttämällä lomake


  10€ bonus, yli 100€ myynnistä mikäli lähetys palautetaan Postiin viikon sisällä tilauksesta.

  Gold price calculator

  Karaatti

  Arvio määrästä

  Paino, g

  Hinta-arvio

  14K

  0g 200g

  =

  18K

  0g 200g

  =

  23K

  0g 200g

  =

  24K

  0g 200g

  =

  Maksamme

  00,00

  Suomen Kultareservi Google 5 tähtinen palvelu 2021
  Suomen Kultareservi Google 5 tähtinen palvelu 2020

  Hintalaskurilla voit laskea etukäteen minkä verran saat takuuvarmasti, kun myyt meille vähintään 10g 14K kultaa. Hintalaskurimme tiedot liittyvät turvalähetyksiin ja hinnat ovat aina reaaliajassa. Summista ei tehdä mitään vähennyksiä eikä myynnin yhteydessä ole piilokuluja. Vahvistaaksesi hinnan etukäteen voit olla yhteydessä meihin ja pyytää kiinteää tarjousta. Huomioithan, että hinta voi olla korkeampi saatuamme esineesi. Toimita esineesi arvioitavaksi mahdollisimman pian, jotta hyödyt kullan ennätyskorkeista hinnoista.

  Hintavertailu - Suomen luotetuimmat kullan ostajat

  Hintataulukko vertaa yrityksiä, jotka tutkimuksiemme mukaan ovat Suomen luotettavimpia kullan ostajia. Hintataulukko näyttää minkä verran eri kullan ostajat ilmoittavat maksavansa, mikäli myisit heille 10g 14K kultaa. Tarkan hinnan palautetuille turvalähetyksille näet hintalaskurilla. Täytä arvio määrästä niin laskuri laskee paljon maksaisimme kultaesineistäsi juuri nyt. Hinnat ovat todellisia hintoja eikä niistä tehdä mitään vähennyksiä.

  Kullan hintavertailu-laskurimme tiedot perustuvat kultaa ostavien yrityksien kotisivuilla oleviin tietoihin. Kullan maailmanmarkkinahinnan nopeista muutoksista johtuen kullan ostajien ostohinnat voivat vaihdella jopa tunneittain. Emme ota vastuuta mahdollisista hintavirheistä, joten tarkista kultaa ostavan yrityksen omilta kotisivuilta heidän viimeisin kullan ostohintansa.

  Suomalaisen työn liitto logo
  Avainlippu
  Nordea

  Ostamme kaikkea mikä on kultaa, olivatpa esineet ehjiä tai eivät. Turvalähetyksen tilaus on 100% maksuton ja lähetykset ovat automaattisesti vakuutettuja 5000 € asti. Mikäli tarvitset korkeamman vakuutusarvon, ole yhteydessä asiakaspalveluumme.

  Pidämme arviointi- ja ostotapahtumia ympäri Suomea kuukausittain, joten jos haluatte ainoastaan arvion esineille, suosittelemme paikan päällä käyntiä. Jos lähetätte esineenne meille vain arvioitavaksi Turvalähetyksellä, veloitamme Turvalähetyksen takaisinlähetyksen postimaksun. (Maksu siis Postille, arviointi on aina ilmainen.)

  Teemme työtämme suurella ylpeydellä ja meillä on tutkitusti Suomen parhaat hinnat. Jos saatte paremman kirjallisen tarjouksen muualta, on paras hintatakuumme aina voimassa. Lupaamme siinä tapauksessa maksaa paremmin kuin kilpaileva tarjous. Huomioithan, että paras hinta -takuu koskee vain luotettavia ostajia, ei kuvitteellisia hintoja yli maailmanmarkkinahinnan tai ulkomaalaisilta yrityksiltä saatuja tarjouksia. Tarjoamamme hinnat ovat aina todellisia hintoja, eikä niistä tehdä mitään vähennyksiä.

  Ostamme kaikkea mikä on kultaa, olivatpa esineet ehjiä tai eivät. Turvalähetyksen tilaus on 100% maksuton ja lähetykset ovat automaattisesti vakuutettuja 5000 € asti. Mikäli tarvitset korkeamman vakuutusarvon, ole yhteydessä asiakaspalveluumme.

  Pidämme arviointi- ja ostotapahtumia ympäri Suomea kuukausittain, joten jos haluatte ainoastaan arvion esineille, suosittelemme paikan päällä käyntiä. Jos lähetätte esineenne meille vain arvioitavaksi Turvalähetyksellä, veloitamme Turvalähetyksen takaisinlähetyksen postimaksun. (Maksu siis Postille, arviointi on aina ilmainen.)

  Teemme työtämme suurella ylpeydellä ja meillä on tutkitusti Suomen parhaat hinnat. Jos saatte paremman kirjallisen tarjouksen muualta, on paras hintatakuumme aina voimassa. Lupaamme siinä tapauksessa maksaa paremmin kuin kilpaileva tarjous. Huomioithan, että paras hinta -takuu koskee vain luotettavia ostajia, ei kuvitteellisia hintoja yli maailmanmarkkinahinnan tai ulkomaalaisilta yrityksiltä saatuja tarjouksia. Tarjoamamme hinnat ovat aina todellisia hintoja, eikä niistä tehdä mitään vähennyksiä.

  Toimitusehdot

  Turvalähetys toimitetaan asiakkaalle yhteistyössä Postin kanssa, lähetys kulkee erillään tavallisesta postista. Lähetys saapuu muutaman päivän sisällä tilauksesta ja sisältää kaikki tarvittavat ohjeet sekä vakuutetun turvakuoren palautusta varten. Turvakuoren palautus on maksettu ennakkoon, joten voit toimittaa kultaesineet maksutta meille arvioitavaksi. 

  Arvioinnin yhteydessä ei ole myyntivaatimusta. Turvakuoren palautus on voimassa 2 kk tilauksesta.

  * Turvalähetys on automaattisesti vakuutettu 5000 € asti.
  * CE-merkityt vaa’at.
  * Arvostettu.
  * Luotettava.
  * Hinta perustuu maailmanmarkkinahintaan.
  * Ei vähennyksiä annetuista tarjouksista.
  * Maksun saat aina heti hyväksyttyäsi tarjouksen.

  Turvalähetys toimitetaan asiakkaalle yhteistyössä Postin kanssa, lähetys kulkee erillään tavallisesta postista. Lähetys saapuu muutaman päivän sisällä tilauksesta ja sisältää kaikki tarvittavat ohjeet sekä vakuutetun turvakuoren palautusta varten. Turvakuoren palautus on maksettu ennakkoon, joten voit toimittaa kultaesineet maksutta meille arvioitavaksi. 

  Arvioinnin yhteydessä ei ole myyntivaatimusta. Turvakuoren palautus on voimassa 2 kk tilauksesta.

  * Turvalähetyset ovat vakuutettu 5000 € edestä.
  * CE-merkityt vaa’at.
  * Arvostettu.
  * Luotettava.
  * Ei vähennyksiä annetuista tarjouksista.
  * Maksun saat aina heti hyväksyttyäsi tarjouksen.

  Suomen Kultareservi kokemuksia

  Palvelemme koko Suomessa, Lapista Etelä-Suomeen, alla muutama suositus asiakkailtamme:

  Tilaa turvalähetys kultaesineille, näin se toimii

  1. Tilaa maksuton turvalähetys kultaesineille täyttämällä lomake. Lähetys toimitetaan lähipäivinä ja sisältää kaikki tarvittavat ohjeet palautusta varten, sekä turvakuoren.

  Tilaa turvalähetys kultaesineille, seuraa lähetyksessä tulleita ohjeita

  2. Seuraa lähetyksessä tulleita ohjeita ja palauta turvakuori lähimpään postiin. Lähetys on automaattisesti vakuutettu 5000 € asti. Saatte seurantakoodin Postin lähetyksen seurantaan.

  Tilaa turvalähetys kultaesineille, tarjouksen hyväksyntä

  3. Maksu suoritetaan heti hyväksyttyäsi tarjouksen, ilman mitään vähennyksiä. 

  Tilaa maksuton turvalähetys kultaesineille täyttämällä lomake


   10€ bonus, yli 100€ myynnistä mikäli lähetys palautetaan Postiin viikon sisällä tilauksesta.

   Varmista paras hinta kullasta tilaamalla turvalähetys kultaesineille

    

   100 % asiakastyytyväisyys & paras hinta -takuu.

   Olemme vakuuttuneita siitä, että tarjoamamme hinnat edustavat markkinoiden kärkeä ja tarjoamme paras hinta -takuun jokaisen oston yhteydessä. Pyrimme edustamaan markkinoiden kärkeä jokaisessa osassa palveluitamme, emme ainoastaan kullan hinnassa:

   Nopea ja turvallinen.
   Tutkitusti Suomen parhaat hinnat.
   Lähetys on automaattisesti vakuutettu.
   Luotetuimmat Suomessa.
   Maksu aina heti hyväksyttyäsi tarjouksen.
   100% kotimainen ja läpinäkyvä. Ei piilokuluja.

   Varmista paras hinta kultaesineistä tilaamalla turvalähetys nyt, kun kullan hinta on ennätyslukemissa! Kierrättämällä kultaa suojelemme maa- ja meriekosysteemejä.

   Lämpimästi tervetuloa asioimaan!

   100% tyytyväisyystakuu

   100% Asiakastyytyväisyys.
   Palvelemme tuhansia asiakkaita vuosittain Lapista Etelä-Suomeen ja teemme työtämme suurella ylpeydellä. Meillä on aina 100% asiakastyytyväisyystakuu.

   Paras hinta takuu kuva

   Paras Hinta -takuu.
   Tutkitusti Suomen parhaat hinnat! Mikäli löydät toimijan joka maksaa paremmin, ole meihin yhteydessä. Tarjoamamme hinnat ovat todellisia hintoja, eikä niistä tehdä mitään vähennyksiä.

   Luonto edellä

   Kierrätys kannattaa.
   Olemme omistautuneet suojelemaan luontoa. Pelkästään yhden vihkisormuksen kullan tuottaminen teettää noin 20 tonnia jätettä.
   Yhdessä teemme hyvää.

   Jäsenyyksiä & yhteistyökumppaneita, kenen avulla toteutamme korkealaatuiset palvelumme:

   Avainlippu
   Suomalaisen työn liitto logo
   Posti
   Tukes
   Google 5 stars
   Nordea
   Vieritä ylös