fbpx

Meidän työ

“Missiomme on parantaa alaa, jokaisessa osa-alueessa palveluissamme.
Teemme tämän olemalla luotettava, rehellinen ja täysin läpinäkyvä toimintatavoissamme.”
– Suomen Kultareservi

Suomen luotettavin kullan ostaja
Suomen Kultareservi Facebook
Suomen Kultareservi Google

Kullan arviointi- ja ostotapahtumat

Tapahtumamme ovat ilman ajanvarausta ja paikan päälle voi tulla kuka tahansa, olisiko tarkoituksena myydä kultaa tai saada pelkkä arviointi esineille. Punnitsemme esineet CE-merkityillä vaa’oilla aina 0,01g tarkkuudella ja saamme selvitettyä kultapitoisuuden jokaisesta esineestä, oliko tässä leimoja vai ei. Lämpimästi tervetuloa asioimaan!

Et pääse paikan päälle? Ei huolta!

Voit tilata myyntipakkauksen kotiin vaikka kotisohvalta. Turvalähetys on nopea ja turvallinen tapa toimittaa esineet meille arvioitavaksi, täysin maksutta. Lähetykset ovat automaattisesti vakuutettu 5000 € edestä.

Mikäli haluat suuremman vakuutusarvon, ota yhteyttä asiakaspalveluun.

Et tiedä paljon kultaa sinulla on?

Punnitsemme esineesi CE-merkityillä vaa’oilla, aina 0,01g tarkkuudella. Tulisitko asioimaan paikan päälle vai asioisitko verkon kautta, hoidamme arvioinnin huolellisesti. Olisiko kyseessä paikan päällä käynti tai turvalähetyksellä lähetettyjä esineitä, voit siis muuttaa kullan rahaksi jopa kotisohvalta.

Haittaako mikäli esine on rikkinäinen tai vaurioitunut?

Ei huolta, ostamme kaikkea mikä on kultaa. Kierrätämme aivan kaikkea mikä  on kultaa, ns. romukultaa. Romukulta tarkoittaa käytettyä kultaa: kultakoruja, harkkoja, kelloja, ym. kultaesineitä (jopa hammaskultaa).

Suuri osa työtämme on markkinoiden analysointi ja seuranta. Näin pysymme ajan tasalla ja mahdollistamme teille parhaat mahdolliset palvelut liittyen kullan myyntiin.

100% Asiakastyytyväisyys.
Palvelemme tuhansia asiakkaita vuosittain Lapista Etelä-Suomeen ja teemme työtämme suurella ylpeydellä. Meillä on aina 100% asiakastyytyväisyystakuu.

Kulta

Paras Hinta -takuu.
Tutkitusti Suomen parhaat hinnat kullalle! Mikäli löydät toimijan joka maksaa paremmin, ole meihin yhteydessä. Tarjoamamme hinnat ovat todellisia hintoja, eikä niistä tehdä mitään vähennyksiä.

Suomen Kultareservi

Kierrätys kannattaa.
Olemme omistautuneet suojelemaan luontoa. Pelkästään yhden vihkisormuksen kullan tuottaminen teettää noin 20 tonnia jätettä.
Yhdessä teemme hyvää.

Markkinoiden seuranta ja kullan arviointi

Iso osa työtämme on seurata markkinoita, jotta voidaan tarjota alan parhaat palvelut juuri sinulle. Kehitimme arviointiin liittyvän automatisoidun hintalaskurin, joka toimii reaaliajassa. Hintalaskurilla asiakas voi laskea ennakkoon hinta-arvion kullalle. Kullan hintalaskuri ottaa huomioon kaikki yksityiskohdat liittyen kullan hintaan ja laskee parhaan mahdollisen hinnan, mitä esineistäsi voimme maksaa juuri kyseisenä hetkenä.

Pyrimme edustamaan markkinoiden kärkeä jokaisessa osa-alueessa palveluissamme, emme ainoastaan tarjoa parhaat kullan hinnat. Asiantunteva tiimimme ovat aina käytettävissä ja palvelee mielellään, mikäli teillä on kysyttävää. On ilo palvella asiakkaita ympäri Suomea ja missiomme on parantaa alaa jokaisessa osa-alueessa liittyen kullan myyntiin. Päivittäin suomalaisia saa virheellisiä arviointeja myytävistä kultaesineistä, jotka olisivat oikeutettu jopa kaksinkertaiseen korvaukseen mikäli olisivat valinnut luotettavan kullan ostajan. Pyrimme olemaan Suomen arvostetuin kullan ostaja ja teemme kaiken minkä voimme saavuttaakseen tämän myös tulevina vuosina.

Voit tutustua paremmin asiakaskokemuksiimme
Googlessa sekä Facebookissa.

Suomen Kultareservi kokemuksia

Palvelemme koko Suomessa, Lapista Etelä-Suomeen, alla muutama suositus asiakkailtamme:

Tutustu paremmin artikkeleihin, täältä löydät paljon tietoa liittyen maailmanmarkkinaan ja yleistietoa kullasta.

 

Kullan hintalaskuri

Hintalaskurimme laskee kultaesineille parhaan mahdollisen hinnan, jonka voimme maksaa juuri nyt.

CE

Ce-merkityt vaa’at.

100%

 Punnitus aina 100% tarkkuudella.

1

Paras mahdollinen hinta.

Vieritä ylös

Toimitusehdot

Kullan arviointi ja kilpailutus ei edellytä esineiden myyntiin, palautamme halutessasi esineesi täysin maksutta. Pakkaus saapuu kotiovellesi lähipäivinä ja sisältää kaikki tarvittavat tiedot lähetystä varten. Kaikki lähetykset ovat automaattisesti vakuutettu 5000 € edestä (lisävakuutettun lähetyksen hinta 49 €).

Toimitusehdot

Kullan arviointi ja kilpailutus ei edellytä esineiden myyntiin, palautamme halutessasi esineesi täysin maksutta. Pakkaus saapuu kotiovellesi lähipäivinä ja sisältää kaikki tarvittavat tiedot lähetystä varten. Kaikki lähetykset ovat automaattisesti vakuutettu 5000 € edestä (lisävakuutettun lähetyksen hinta 49 €).

Palvelu: Myyntipakkaus 15 000 € vakuutusarvolla (Hinta: 49 €)