Ja det kan du. Värderingen av guld och våra försäljningsevent är precis till för det, alla som vill ska kunna närvara på plats för att få reda på värdet av sitt guld och om man vill kan man även förvandla sitt guld till pengar. Alla våra evenemang är helt kostnadsfria och sker utan tidsbokning. Varmt välkomna!
Ja det är det. Vi mottager närmare 1000 försändningar årligen och 100% av försändningarna har kommit fram, utan problem.
Beställningen av försäljningspaketet är ett enkelt sätt att förvandla guldsmycken och andra föremål som ligger oanvända till pengar på kontot. Beställningen av försäljningspaketet är kostnadsfritt och automatiskt försäkrat för 5000 €. Försäljningspaketet innehåller allt du behöver för att sälja guldet.
Om försändningen skulle försvinna eller av någon anledning inte skulle gå att hitta är ni berättigade till ersättning. Försändningarna är alltid automatiskt försäkrade med ett värde av 5000 €. Om innehållet i försändningen är värt 100 € eller 5000 €, får du ersättning utefter vikten på föremålet du skickat. Så att du garanterat får betalt för varje gram. Det har inte förekommit något fall där försändningen inte kommit fram, så försändningarna är 100% säkra under hela leveransen.
Vi är framröstade som Finlands bästa köpare av guld mellan åren 2019–2021. Vi utför vårt arbete med stort hjärta och kundnöjdhet är vår största prioritet. Vi arbetar hårt för att alla delar i vår tjänst ska representera marknadens topp.
Det enklaste och snabbaste sättet är att beställa ett kostnadsfritt försäljningspaket. Beställningen av försäljningspaketet innebär inte att du kommer att behöva sälja dina föremål utan du bestämmer alltid själv om du vill sälja föremålen eller om du vill få dessa tillbaka skickade.
Du kan närvara på ett av våra värderingsevenemang eller beställa hem ett kostnadsfritt försäljningspaket. På så sätt får du en kostnadsfri värdering av ditt guld.
Om du vet vilken karat och vikt dina föremål har, så kan du använda dig utav Vår Guld Kalkylator för att ta reda på hur mycket vi betalar för ditt guld just nu. Guld kalkylatorn hämtar priser i realtid.
Guld priset baseras på världsmarknadspriset för guld. Världsmarknadspriset ser du alltid i realtid på hemsidans övre del och du kan även se prisutvecklingen ända från 1979 via världsmarknads pristabellen.
Föremålets ursprung spelar ingen roll. Vare sig föremålet är köpt från Finland eller utomlands, så baseras guldets värde på guldhalten och vikten.
Vare sig guldföremålen har stämplar eller inte, får vi alltid reda på den exakta guldhalten genom tekniska test och med hjälp av kungsvatten eller XRF-analys.
Med skrotguld menar man använt guld som säljs genom dess värde för ädelmetall.
Återvinning överlag är viktigt, eftersom genom att återvinna sparar vi på naturtillgångar och därmed främjar jord samt natur. Värdefulla metaller som guld är väldigt fördelaktigt att återvinna, eftersom enbart guldet till en förlovningsring innebär ca 2 ton avfall.
Vårt huvudkontor i Helsingfors Mannerheiminaukio är tillfälligt stängt p.g.a. covid-19. Vi anordnar dock pop-up evenemang runt Finland månadsvis. Om du önskar att vi kommer till just din stad, kontakta vår kundtjänst, så meddelar vi när vi nästa gång är på besök i närheten av dig.

Hjälp till dig som kund

Kontaktnummer +358961500010