filterperiod

Beställ försäljningspaket

Försäljningspaketet är kostnadsfritt att beställa och ej bindande. Du bestämmer alltid själv om du vill sälja ditt guld eller få tillbaka dina smycken efter att du fått ett erbjudande. Att få smyckena tillbakaskickade är även det kostnadsfritt.

laskin

Du är försäkrad

Alla våra försändningar är försäkrade för 5000 €.

Guldpriskalkylator

Välj guldinnehåll och lägg till vikt

Alla guld brev är försäkrade samt gratis att beställa. När beställningen är klar, anländer leveransen inom några dagar. Guld brevet innehåller all nödvändig information som behövs för returfrakt (vi står för frakten). Leveranser som returneras till Posti inom en vecka är berättigade till en bonus på 10 € i samband med försäljning. Ni har inget försäljningskrav i samband med våra tjänster.

Beställ en trygg leverans för dina guldföremål

Den försäkrade säkerhetsförsändelsen är i samarbete med Posti. Beställ säkerhetsleveransen genom att fylla i formuläret, så kommer leveransen snarast till din postlåda. Säkerhetsförsändelsen innehåller alla nödvändiga instruktioner samt en säkerhetspåse för guldföremålen.

Alla säkerhetsförsändelser är försäkrade upp till 5000 euro. Om du har mer än hundra gram guld, vänligen kontakta vår kundtjänst.

Bedömningen görs alltid samma dag som varorna mottas. Vi värderar de mottagna säkerhetstransporterna i ankomstordningen, och betalningen görs så fort erbjudandet blir accepterat av dig.

Om du bara vill ha en bedömning/värdering av dina guldföremål, så rekommenderar vi ett besök på hos oss när vi besöker din stad. Vi håller utvärderings- och köpevenemang över hela Finland varje månad.

Vi är övertygade om att våra priser representerar toppen av marknaden och erbjuder en bästa prisgaranti vid varje värderingstillfälle.

Även om vi inte tror att du någonsin behöver det. Men om du är missnöjd med vårt erbjudande återbetalar vi gärna utvärderingen och returnerar varorna i vår säkerhetsförsändelse. Kunden måste betala leveranskostnaderna tillbaka (12 €), men vi tar inte ut någon avgift för värderingen. Om du bara är intresserad av att få en värdering av objekten rekommenderar vi ett besök på plats. Detta sparar extra fraktkostnader. Värderingar på plats är också helt kostnadsfria och det finns aldrig ett försäljningsbehov i samband med våra evenemang eller värderingar.

Välkommen att göra affärer med oss.

Över 10.000 nöjda kunder

Maija Lehtola
Maija Lehtola
2023-02-17
Palvelu oli erittäin nopeaa ja ystävällistä
Virve Koskinen
Virve Koskinen
2023-01-24
Todella helppoa asiointia ja asiantuntevaa palvelua.
Hilkka Bragge
Hilkka Bragge
2023-01-19
Onnistuneet kaupat ja miellyttävä mies soitti ja kertoi arvion jonka hyväksyin…tyytyväinen olen palveluun
Ville Paananen
Ville Paananen
2023-01-05
Kiitos erinomaisesta ja asiantuntevasta asiakaspalvelusta. Kaikki sujui nopeasti ja vaivattomasti! Turvallinen ja helppo tapa myydä kultaa. Mielestäni alansa paras markkinoilla. Iso suositus!
Make Vaan
Make Vaan
2022-12-14
Kävin tänään arvioimassa tätini kultakoruja joensuussa perikunnalle. Oli mukava ja ystävällinen palvelu! T. Markku Uittonen
Antti Järvinen
Antti Järvinen
2022-11-30
Hyvää ja asiallista palvelua.
Helena Holopainen
Helena Holopainen
2022-11-15
Kiitos erittäin asiantuntevasta/hyvästä palvelusta ja ennenkaikkea PIKAISESTA palvelusta maksun suhteen! Käteinen tarkoittaa sanan varsinaisessa merkityksessä joko maksu suoraan ’käteen’ TAI sitten maksu pankkitilille a.s.a.p.! Tässä tapauksessa maksu pankkitilille hoitui nopeudessaan 10+! KIITOS ja SUOSITUKSENI muillekin suhteessa Suomen Kultareservi Oy:n toimintaan!
Tuulikki Vesalainen
Tuulikki Vesalainen
2022-11-02
Hyvin miellyttävä kokemus ja asiallisesti kerrottiin kaikki tiedot. Suosittelen kaikille tätä firmaa