filterperiod

Beställ försäljningspaket

Försäljningspaketet är kostnadsfritt att beställa och ej bindande. Du bestämmer alltid själv om du vill sälja ditt guld eller få tillbaka dina smycken efter att du fått ett erbjudande. Att få smyckena tillbakaskickade är även det kostnadsfritt.

laskin

Du är försäkrad

Alla våra försändningar är försäkrade för 5000 €.

Välj karat och lägg till mängden gram för att se hur mycket vi betalar för ditt guld just nu.

Använd guldkalkylatorn nedan för att få en omedelbar uppskattning av ditt guld. Kalkylatorn uppdaterar guldpriset i realtid och priset fastställs i det ögonblick föremålen blir värderade. Välj karat och antalet gram så ser du det aktuella priset vi skulle betala för ditt guld just nu.

Notera! Ju mer du säljer, desto bättre kan vi betala!

Beräkna värdet på dina guldföremål på ett ögonblick – vi erbjuder första grammet till världsmarknadspriset!

Nuvarande världsmarknadspriset på guld för följande guldkoncentrationer:
Karat Pris per gram Senast uppdaterad: 05.18.2024 11:29
14k 41,77 €
18k 53,56 €
20k 59,55 €
24k 71,41 €

Myyntipakkaus on täysin maksuton, postimaksu on maksettu puolestasi ja lähetys on vakuutettu 5000 € arvon edestä.

Alla guld brev är försäkrade samt gratis att beställa. När beställningen är klar, anländer leveransen inom några dagar. Guld brevet innehåller all nödvändig information som behövs för returfrakt (vi står för frakten). Leveranser som returneras till Posti inom en vecka är berättigade till en bonus på 10 € i samband med försäljning. Ni har inget försäljningskrav i samband med våra tjänster.

Beställ en trygg leverans för dina guldföremål

Den försäkrade säkerhetsförsändelsen är i samarbete med Posti. Beställ säkerhetsleveransen genom att fylla i formuläret, så kommer leveransen snarast till din postlåda. Säkerhetsförsändelsen innehåller alla nödvändiga instruktioner samt en säkerhetspåse för guldföremålen.

Alla säkerhetsförsändelser är försäkrade upp till 5000 euro. Om du har mer än hundra gram guld, vänligen kontakta vår kundtjänst.

Bedömningen görs alltid samma dag som varorna mottas. Vi värderar de mottagna säkerhetstransporterna i ankomstordningen, och betalningen görs så fort erbjudandet blir accepterat av dig.

Om du bara vill ha en bedömning/värdering av dina guldföremål, så rekommenderar vi ett besök på hos oss när vi besöker din stad. Vi håller utvärderings- och köpevenemang över hela Finland varje månad.

Vi är övertygade om att våra priser representerar toppen av marknaden och erbjuder en bästa prisgaranti vid varje värderingstillfälle.

Även om vi inte tror att du någonsin behöver det. Men om du är missnöjd med vårt erbjudande återbetalar vi gärna utvärderingen och returnerar varorna i vår säkerhetsförsändelse. Kunden måste betala leveranskostnaderna tillbaka (12 €), men vi tar inte ut någon avgift för värderingen. Om du bara är intresserad av att få en värdering av objekten rekommenderar vi ett besök på plats. Detta sparar extra fraktkostnader. Värderingar på plats är också helt kostnadsfria och det finns aldrig ett försäljningsbehov i samband med våra evenemang eller värderingar.

Välkommen att göra affärer med oss.

Över 10.000 nöjda kunder