fbpx

Usein kysytyt kysymykset

Näin mainoksenne lehdessä, voinko tulla paikan päälle ainoastaan selvittämään kultani arvon?

Kyllä voit. Kullan arviointi- ja myyntitapahtumamme ovat nimenomaan sitä varten, että jokainen voi tulla paikan päälle selvittämään kultansa arvon tai halutessaan muuttaa kullat rahaksi. Kaikki tapahtumamme ovat täysin maksuttomia ja ilman ajanvarausta. Lämpimästi tervetuloa!

En ehdi paikan päälle, onko kullan myynti postitse turvallista?
Kyllä on. Vastaanotamme lähes tuhat lähetystä vuosittain ja 100 % lähetyksistä ovat saapuneet perille, ilman mitään ongelmia.
Miten kullan myyntipakkaus toimii?
Myyntipakkauksen tilaaminen on helppo ja yksinkertainen tapa, muuttaa mm. kaapissa lojuvat kultakorut ja muut kultaesineet, rahaksi tilillä. Myyntipakkauksen tilaaminen on täysin maksutonta ja lähetys on automaattisesti vakuutettu 5000 € arvon edestä. Myyntipakkaus sisältää kaiken tarvitsemasi kullan myyntiä varten.
Mitä jos lähetys hukkuu/ei saavu perille?

Mikäli lähetys hukkuisi tai jostain syystä ei löytyisi, olette oikeutettu korvaukseen. Lähetykset ovat aina automaattisesti vakuutettu 5000 € arvon edestä. Olisiko lähetyksen sisällön arvo 100 € tai 5000 €, saatte korvauksen lähetyksen painon mukaisesti. Joten takuuvarmasti saatte korvauksen jokaisesta grammasta. Ei ole ollut yhtään tapausta, missä lähetys ei olisi saapunut perille, joten lähetykset ovat 100 %:ia turvassa koko lähetyksen ajan.

Mistä tiedän, että olette luotettava toimija?
Olemme äänestetty Suomen parhaaksi kullan ostajaksi vuonna 2019, 2020 ja 2021. Teemme työtämme suurella ylpeydellä ja asiakastyytyväisyys on tärkein prioriteettimme. Teemme vilpittömästi töitä sen eteen, että palvelumme jokainen osa-alue edustaa markkinoiden kärkeä.
Miten voin selvittää kultani arvon?

Nopein ja helpoin tapa on tilata maksuton myyntipakkaus. Myyntipakkauksen tilaaminen ei edellytä esineiden myyntiin ja päätät aina itse, tahdotko myydä kultasi vai haluatko esineet palautettua. Voit myös selvittää kultasi arvon kotisohvalta näin.

En tiedä esineiden painoa tai karaattia, miten toimia?

Tule paikan päälle arviointitapahtumaamme tai tilaa maksuton myyntipakkaus suoraan kotiin. Näin saat täysin maksutta, arvioinnin myytäville kultaesineille.

Paljon maksatte kullasta?
Mikäli tiedät esineidesi kultakaraatin sekä painon, voit käyttää kullan hintalaskuria selvittääkseen paljon maksamme kullastasi juuri nyt. Kullan hintalaskuri toimii reaaliajassa.
Mihin kullan hinta perustuu?
Kullan hinta perustuu kullan maailmanmarkkinahintaan. Maailmanmarkkinahinnan näet aina reaaliajassa sivun yläosasta ja halutessaan voit seurata kullan hintakehitystä maailmanmarkkinahinta taulukosta.
Olen ostanut kultakorut ulkomailta, haittaako tämä?
Esineen alkuperällä ei ole väliä. Eli olisiko esine hankittu Suomesta ai ulkomailta, perustuu kullan arvo täysin esineen kultapitoisuuteen ja painoon.
Kultakoruissani ei ole leimoja, miten saatte selville karaatin?
Oli kultaesineessä leimoja tai ei, niin saamme aina selvitettyä tarkan kultapitoisuuden teknisen testin ja kuningasveden avulla tai XRF-analysaattorilla.
Mikä on romukulta?
Romukullalla tarkoitetaan käytettyä kultaa, joka myydään tämän jalometalliarvon perusteella. Tänä päivänä tienaat yli 1000 €, pelkästään 50 grammalla romukultaa (mm. kultakoruilla ja muilla kultaesineillä).
Miksi kullan kierrätys kannattaa?
Kierrätys ylipäätään on tärkeää, sillä kierrättämällä säästämme luonnonvaroja ja edistämme kiertotaloutta. Arvokkaat metallit kuten mm. kulta, on erättin hyödyllistä kierrättää, sillä ainoastaan yhden vihkisormuksen kullan tuottaminen tuottaa noin 2 tonnia jätteitä, lue lisää.
Mistä löydän teidät?
Päätoimistomme Helsingin Mannerheiminaukiolla on tilapäisesti suljettu koronan vuoksi. Järjestämme kuitenkin pop-up tilaisuuksia ympäri Suomea kuukausittain. Mikäli toivot meidän tulevan juuri teidän kaupunkiinne, ole yhteydessä asiakaspalveluun, niin ilmoitamme milloin olemme seuraavan kerran lähistölläsi.

Apua asiointiin

Olemme täällä teitä varten.

Ole tarvittaessa yhteydessä meihin puhelimitse, sähköpostitse tai sosiaalisen median kanavien kautta.

Postikulta kampanja!

10 € bonus, yli 100 € myynnistä.

Kampanja voimassa rajatun ajan.
Myyntipakkauksen tilaus on täysin maksuton ja saapuu kotiovellesi lähipäivinä.
Myyntipakkaus sisältää kaiken tarvitsemasi kullan myyntiä varten. Kaikki lähetyksemme ovat automaattisesti vakuutettuja 5000 € asti.