filterperiod

Välj exakt det tidsintervall du vill ha

Kullan hinta juuri nyt

Hintakehitys vuodesta 1979

Beställ ett försäljningspaket

Gratis värdering för guld

Av oss kan du få en helt gratis utvärdering av guldsmyckena till försäljning, börja med att beställa ett gratis säljpaket. Försäljningspaketet innehåller allt du behöver för att sälja guld, och alla våra försändelser är försäkrade till ett värde av 5000 €.

Vi betalar just nu

2306,09 € Baserat på 14K renhet och 69,2g

Uppdatera sidan för att uppdatera priset Ladda igen

Titta hur mycket vi betalar för ditt guld just nu →

Säkerställ det bästa priset på guld med vår bästa prisgaranti – Suomen Kultareservi

Vi är övertygade om att de priser vi erbjuder representerar marknadens topp och erbjuder en bästa prisgaranti för varje inköp. Vi har alltid 100% kundnöjdhet och bäst prisgaranti, oavsett om du gör affärer online eller på plats.

När kunden använder vår bästa prisgaranti måste det konkurrerande erbjudandet vara skriftligt, giltigt och bindande. Anbudet måste ange de guldföremål som ska säljas, deras innehåll, vikt, det erbjudna priset och företagets namn. Erbjudandet gäller inte erbjudanden som mottagits från utländska företag eller imaginära priser som överstiger världsmarknadspriset.

Priset på guld ligger på historiska rekordhöjder. Idag tjänar du hundratals euro med bara några vigselringar. Med större kvantiteter stiger priset snabbt till tusentals euro.

Beställ en säkerhetsförsändelse och skicka in guldföremålen för värdering, så får du ett erbjudande samma dag som vi mottar din försändelse. Betalning sker alltid så snart erbjudandet accepteras.