Miten lähetän kultaa postilla?

Kun olet päättänyt valita meidät tekemään tarjous kullastasi, tilaa maksuton myyntipakkaus, jolla voit toimittaa kultasi meille. Kultareservi toimittaa vakuutetun myyntipakkauksen 1-2 päivän kuluessa. Kultaesineet pakataan pakkauksessa tulleeseen turvapussiin. Näin voidaan varmistaa, että kukaan ei ole avannut pakkausta postituksen aikana.

Myyntipakkaus sisältää:

  • Turvapussin
  • Ohjeet lähettämistä varten
  • Arviointi- ja myyntilomakkeen
  • Valmiiksi maksetun palautuskuoren

Toimi näin:

  1. .Aloita täyttämällä arviointi- ja myyntilomake omilla tiedoillasi. (nimi, henkilötunnus, puhelin, tilinumero, paikkakunta ja päivämäärä sekä allekirjoitus)
  2. Pakkaa kultaesineet turvapussiin ja sulje pussi huolellisesti.
  3. Laita täytetty arviointi- ja myyntilomake sekä turvapussi valmiiksi maksettuun ja vakuutettuun palautuskuoreen.
  4. Vie palautuskuori Postiin ja säilytä kuitti. (kuitissa on seurantakoodi lähetykseesi)
  5. Odota yhteydenottoa puhelimitse. (Ilmoitus annetaan sähköpostilla, jos et vastaa puheluun)
  6. Saat maksun heti, kun olet hyväksynyt esittämämme tarjouksen. Ilmoitettu summa maksetaan tilillesi kokonaisuudessaan, ilman vähennyksiä.

Huomio:

Toimita palautuskuori Postin toimipisteeseen, ei oranssiin kirjelaatikkoon. Muutoin et saa lähetyksestä seurantakoodia itsellesi. Samalla Postin antama kuitti toimii todisteena siitä, että olet toimittanut kirjekuoren Suomen Kultareserville. Kaikki lähetykset ovat automaattisesti vakuutettuja 5000 euroon asti, mutta tämä edellyttää todistusta (kuitti) siitä, että olet vienyt kirjeen postiin.

Saanko ilmoituksen kun paketti on saapunut Suomen Kultareserville?

Kyllä. Ilmoitamme sinulle heti, kun kirjeesi on saapunut meille. Pyrimme ensisijaisesti soittamaan sinulle, mutta jos et vastaa puhelimeen, saat tarjouksen sähköpostilla. Voit koko Postituksen ajan seurata lähetyksen kulkua Postilta saamasi seurantakoodin avulla.

Kuinka nopeasti saan arvion kullastani paketin saavuttua?

Pyrimme tekemään tarjouksen kultaesineistäsi mahdollisimman nopeasti. Toisin sanoen otamme asiakkaaseen yhteyttä heti, kun paketti on saapunut meille ja olemme arvioineet kullan painon ja pitoisuuden. Punnitus suoritetaan CE-merkityllä tarkkuusvaa’alla, joiden tarkkuus on 0,01 grammaa.

Kultaesineiden palautus arvioinnin jälkeen

Arvion saamisen yhteydessä sinulta kysytään, haluatko myydä kulta esineesi vai et. Jos päätät olla myymättä kultaa, se toimitetaan sinulle takaisin ilmaiseksi. Näin voit koska tahansa pyytää helposti arvion kultaesineistäsi ja jos hinta on miellyttävä voit tehdä kaupat heti ja saat rahat tilillesi parhaimmillaan jo saman päivän aikana. Muiden kullanostajien palautustoimitukset ovat maksullisia. Me pyrimme olemaan täysin läpinäkyviä ja tarjoamaan kuluttajille aidosti maksuttoman mahdollisuuden arvioida ja myydä kultaesineet. Jos sinulta löytyy ylimääräisiä ja vanhoja kultaesineitä voit huoletta ja turvallisin mielin pyytää maksuttoman myyntipakkauksen Suomen Kultareserviltä. Koko prosessi on 100% läpinäkyvä, voit seurata lähetystä ja postitukset ovat vakuutettuja ja maksuttomia.

Lisätietoa:

UKK

Kullan postittaminen Suomen Kultareserviin on 100% turvallista, sillä jokainen paketti on vakuutettu 5000€ asti ja lähetysprosessi on turvallinen.
Tilaa maksuton myyntipakkaus, joka sisältää turvapussin, ohjeet, arviointi- ja myyntilomakkeen sekä valmiiksi maksetun palautuskuoren. Täytä lomake, pakkaa kulta turvapussiin ja vie palautuskuori Postiin, josta saat seurantakoodin ja kuitin.
Kyllä, saat ilmoituksen puhelimitse tai sähköpostitse, kun pakettisi on saapunut perille. Voit myös seurata lähetyksen liikkumista Postilta saamasi seurantakoodin avulla.
Kultareservi pyrkii tekemään tarjouksen kultaesineistäsi heti, kun paketti on saapunut ja kullan paino ja pitoisuus on arvioitu. Punnitus suoritetaan CE-merkityllä tarkkuusvaa’alla.
Jos päätät olla myymättä kultaa, se toimitetaan sinulle takaisin ilmaiseksi. Näin voit pyytää arvion kultaesineistäsi ilman sitoutumista ja tehdä kaupat vain, jos hinta on miellyttävä.