fbpx

Postikulta – Suomen Kultareservin myyntipakkaus

Postikulta Suomen Kultareservi

Suomen Kultareservin myyntipakkaus on nyt julkaistu!

Turvalähetys toimii yhteistyössä Postin kanssa ja jokainen postipaketti on vakuutettu 5000 € asti.
Haluamme pystyä vastaamaan kysyntään, niin Ivaloon Lapissa yhtä lailla kuin pääkaupunkiseudulle. Turvalähetys on mainio vaihtoehto sinulle, joka mahdollisesti et pääse paikan päälle arviointi- ja ostotapahtumaamme, kun vierailemme kaupungissasi, tai sinulle kenen kaupungissa mahdollisesti emme ole vieraillut lainkaan.

Suomi on pitkä maa ja me Suomen Kultareservillä olemme pyrkineet kattamaan mahdollisimman laajan alueen toiminnallamme. Mutta sillä emme ole millään ehtineet vastata kysyntään, olemme nyt mahdollistaneet asioinnin, asuisitko missä tahansa Suomessa.


Me olemme aina omistautuneet tarjoamaan huippuluokan palveluja koko Suomessa, ja pyrimme jatkamaan samaan malliin myös turvalähetyksiemme suhteen. Aina 100% asiakastyytyväisyys niin kasvotusten kuin verkossa.

Palvelemme tuhansia asiakkaita vuosittain, Lapista Etelä-Suomeen. Kaikki palvelumme ovat täysin maksuttomia: arvioinnista paikan päällä yhtä kuin kaikki vierailumme, kun vierailemme kaupungissasi.

Kullan hinta määräytyy maailmanmarkkinahinnan (Lontoon kultapörssin) mukaisesti reaaliajassa. Kullan hinta on tänään (kirjoittamisen hetkellä) 48,8€/g. Kyseinen kullan hinta on maailmanmarkkinahinta, joka perustuu 24 karaatin kultaan (999,9). Mikäli haluat lisätietoja liittyen kullan hintaan ja mihin kullan hinta perustuu, tutustu aikaisempaan artikkeliimme.

Meillä on käytännössä joka päivä arviointi- ja ostotapahtuma jossain päin Suomea. Mikäli ette pääse paikan päälle tapahtumaamme, on myyntipakkaus käytössänne. Turvalähetyksemme ovat tosiaan aina vakuutettu 5000 € asti, sekä maksuton tilata. Arvioimme saadut turvalähetykset saapumisjärjestyksessä ja tarjouksen saat saman päivän aikana. Maksun saat heti hyväksyttyäsi tarjouksen. Palvelun ja myynnin yhteydessä ei ole arviointimaksua tai muuta palvelumaksua. 

Tämä tarkoittaa että, jatkossa voit käyttää meidän palveluja:
Verkossa – asiakaspalvelumme vastaa mielellän jokaiseen kysymykseenne
Paikan päällä –
kun vierailemme kaupungissasi
Postitse –
tilaamalla maksuton, vakuutettu turvalähetyksemme

Lisää turvalähetyksestämme: Tilaa maksuton myyntipakkaus täyttämällä lomake, niin varmistamme turvallisen tavan postittaa kultaesineet meille. Maksun saatte aina heti hyväksyttyäsi tarjouksen.

Lämpimästi tervetuloa asioimaan!

/SuomenKultareservi

Postikulta kampanja!

10 € bonus, yli 100 € myynnistä.

Kampanja voimassa rajatun ajan.
Myyntipakkauksen tilaus on täysin maksuton ja saapuu kotiovellesi lähipäivinä.
Myyntipakkaus sisältää kaiken tarvitsemasi kullan myyntiä varten. Kaikki lähetyksemme ovat automaattisesti vakuutettuja 5000 € asti.