fbpx

Kullan hinta

Kullan hinta ennätyslukemissa!
Hinta määräytyy maailmanmarkkinahinnan mukaisesti päivittäin.

Kullan maailmanmarkkinahinta (24K/999,9) juuri nyt:

Voit tarkistaa maailmanmarkkinahinnan muutokset eri ajankohdilta oikeasta laidasta: 5 pv, 1 kk, 1 v, 5 v, 10 v. sekä koko kullan historian ajalta.

Paras hinta kullasta, Suomen kultareservin paras hinta -takuulla

100% asiakastyytyväisyys ja paras hinta -takuu. Olemme vakuuttuneita siitä, että tarjoamamme hinnat edustavat markkinoiden kärkeä ja tarjoamme paras hinta -takuun ostotapahtumiemme yhteydessä.

Asiakkaan käyttäessä paras hinta -takuuta, on kilpaileva tarjous oltava kirjallinen, voimassa oleva ja sitova. Tarjouksessa on käytävä ilmi myytävät kultaesineet, näiden pitoisuus, paino, tarjottu hinta sekä yrityksen nimi allekirjoituksineen. Tarjous ei koske ulkomaalaisilta yrityksiltä saatuja tarjouksia eikä kullanosto yrityksiä, jotka toimivat verkossa/postituskultaa.

Kullan hinta on historiallisissa ennätyslukemissa, myymällä tarpeettomat kultaesineet voit tienata jopa tuhansia euroja. Romukullan hinta ei ole ikinä aikaisemmin ollut kyseisissä huippulukemissa.

Myy kultaa turvallisesti, kun vierailemme kaupungissasi. Tuottehan mukananne voimassa olevan henkilökorttinne, kaupanteossa katsomme jokaisen myyjän henkilötunnuksen.

Lämpimästi tervetuloa turvalliseen kaupankäyntitilaisuuteemme!

Tyytyväiset asiakkaat

Vieritä ylös