fbpx

Ostamme kultaa:
Kullan hinta perustuu
maailmanmarkkinahintaan
(London Spot Gold Fix)
ja määräytyy reaaliajassa.


Suomen Kultareservi - vaihda kulta rahaksi

Täysin läpinäkyvä kaupanteko, ilman piilokuluja.
Kotimainen ja arvostettu.
Paras hintatakuu ja reaaliajassa toimiva kullan hintavertailu.

Olemme omistautunut tarjoamaan huippuluokan palveluja ympäri Suomea, kasvotusten sekä verkossa. Palvelemme tuhansia asiakkaita vuosittain, Lapista Etelä-Suomeen.

Olemme luotettava, arvostettu ja kotimainen toimija. Emme käytä houkuttelu hintoja tai markkinoi hinnoilla yli maailmanmarkkinahinnan. Tarjoamamme hinnat ovat todellisia hintoja eikä niistä tehdä mitään vähennyksiä. Tutkitusti Suomen parhaat hinnat.

Vakuutamme kaikki turvalähetykset ja kierrätämme kaikki ostamamme kultaesineet. Pyrimme
 tarjoamaan parhaat mahdolliset palvelut kullan myyntiin sekä edustamaan markkinoiden kärkeä jokaisessa osapuolessa palveluissamme.

Tietopankki: arkisto/blogi.

Tyytyväisyystakuu ja hintatakuu.

Tervetuloa asioimaan!

Me Suomen kultareservillä olemme omistautuneet tarjoamaan huippuluokan palveluja ympäri Suomea, kasvotusten sekä verkossa. Palvelemme tuhansia asiakkaita vuosittain, Lapista Etelä-Suomeen.

Suomen kultareservi on kotimainen, luotettava ja arvostettu. Kierrätämme kaikki ostamamme kultaesineet, jotta nämä saataisi uusiokäyttöön. Kullan hinta määräytyy reaaliaikaisesti Lontoon kultapörssin (London Spot Gold Fix) mukaisesti.

Olemme omistautuneet suojelemaan luontoa ja tarjoamaan parhaat mahdolliset palvelut kullan myyntiin, jokaiselle koko Suomessa. Toimimme asiakaslähtöisesti ja pyrimme edustamaan markkinoiden kärkeä jokaisessa osapuolessa palveluissamme.

Kultakaivokset muuttaa sekä tuhoaa koskemattomia ympäristöjä. Kaivostoiminta myös saastuttaa vesiä sekä maaperiä, mm. elohopealla ja muilla raskasmetalleilla. Vaarantamalla niin ihmisten sekä maa- ja meriekosysteemien terveyden. Pelkästään yhden vihkisormuksen kullan tuottaminen, tuottaa noin 20 tonnia jätettä.

Meillä Suomen kultareservillä on aina 100% asiakastyytyväisyys ja paras hinta -takuu.

Olemme vakuuttuneita siitä että hintamme edustavat markkinoiden kärkeä ja tarjoamme siksi paras hinta -takuun jokaisen ostotapahtuman yhteydessä.

Olette lämpimästi tervetulleet tuomaan kultanne arvioitavaksi, kun vierailemme kaupungissanne.

Turvalähetyksemme on myös käytettävissä koko Suomessa. Arvioimme saadut turvalähetykset saapumisjärjestyksessä ja maksun saat heti hyväksyttyäsi tarjouksen.

Palvelumme

Olemme omistautuneet tarjoamaan huippuluokan palveluja niin verkossa kuin paikan päällä. Alta pääset valikoimaan haluamasi palvelun:

Näin kaupanteko onnistuu

Ostamme kultaa kaikissa muodoissa, kultakoruista -harkkoihin. Esineen kunnolla ei ole merkitystä, mikäli se on kultaa, me maksamme siitä. Tarjoamamme hinnat ovat todellisia hintoja eikä niistä tehdä mitään vähennyksiä.

Pidämme arviointi- ja ostotapahtumia ympäri Suomea. Mikäli et pääse paikan päälle tapahtumaamme, on turvalähetys aina käytössänne. Turvalähetyksemme ovat automaattisesti vakuutettu 5000 € asti, sekä maksuton tilata. Arvioimme saadut turvalähetykset saapumisjärjestyksessä ja maksun saat heti hyväksyttyäsi tarjouksen. Palvelun ja myynnin yhteydessä ei ole arviointimaksua tai muuta palvelumaksua.

Pidämme arviointi- ja ostotapahtumia ympäri Suomea (katso listasta milloin olemme lähistölläsi). Mikäli et pääse paikan päälle tapahtumaamme, on turvalähetys käytössänne. Turvalähetyksemme ovat aina vakuutettu 5000 € asti, sekä maksuton tilata. Arvioimme saadut turvalähetykset saapumisjärjestyksessä, maksun saat heti hyväksyttyäsi tarjouksen. 

Mikäli teillä on mahdollisuus päästä paikan päälle, suosittelemme tätä. Pääsette tällöin seuraamaan arviointia omin silmin. Arvioinnin yhteydessä voidaan mahdollisesti selvittää korujen alkuperää valmistusvuodesta, paikkakuntaan jossa koru on valmistettu. 

Kaikki Suomen Kultareservin palvelut ovat täysin maksuttomia, olisiko tarkoitus asioida paikan päällä tai verkossa. Olemme vakuuttuneita että hintamme edustavat markkinoiden kärkeä ja tarjoamme paras hinta -takuun jokaisen ostotapahtuman yhteydessä.

Lämpimästi tervetuloa asioimaan.

100% asiakastyytyväisyys.
Palvelemme tuhansia asiakkaita vuosittain, Lapista Etelä-Suomeen ja teemme työtämme suurella ylpeydellä. Meillä on aina 100% asiakastyytyväisyystakuu.

Paras hintatakuu.
Tutkitusti Suomen parhaat hinnat! Mikäli löydät toimijan joka maksaa paremmin, ole meihin yhteydessä. Tarjoamamme hinnat ovat todellisia hintoja, eikä niistä tehdä mitään vähennyksiä.

Kierrätys kannattaa.
Olemme omistautuneet suojelemaan luontoa. Pelkästään yhden vihkisormuksen kullan tuottaminen, tuottaa noin 20 tonnia jätettä.
Kiitos kun olet osa hyvää asiaa.

Suomen Kultareservi kokemuksia

Palvelemme koko Suomessa, Lapista Etelä-Suomeen, alla muutama suositus asiakkailtamme:


Kaupungit, joissa ostamme kultaa

Helsinki, Tampere, Hämeenlinna, Turku, Lahti, Kouvola, Kotka, Hamina, Oulu, Kokkola, Kalajoki, Ylivieska, Savonlinna, Joensuu, Rovaniemi, Kuusamo, Espoo, Turku, Kuopio, Tornio, Kemi, Jyväskylä, Iisalmi, Kittilä, Kajaani, Raasepori, Varkaus, Mikkeli, Imatra, Lappeenranta, Vaasa, Seinäjoki, Pori, Rauma

Turvallisuuden vuoksi olemme tauolla kiertueemme kanssa väliaikaisesti. Turvalähetys on käytettävissä vuoden jokaisena päivänä.

Kutsu meidät paikan päälle  Tilaa Suomen Kultareservin turvalähetys kultaesineille   Bonus maksetaan, mikäli kuori palautetaan viikon kuluessa Postiin.

   Kullan hintavertailu

   Romukullan hintalaskuri & Kullan hintavertailu – Arvostettuja kullan ostajia

   Selasimme verkossa kullan hintavertailua ja huomasimme että suurin osa hintavertailusta …

   Lue lisää
   Jalometalli kulta

   Jalometalli, alkuaine, Au – Kulta. Mikä tämä alkuaine on ja mihin kultaa käytetään?

   Kulta on jokaiselle tuttu alkuaine, jota käytetään esimerkiksi korujen ja …

   Lue lisää
   Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

   19.04.21 - 12:09

   Suomen Kultareservi - vaihda kulta rahaksi

   ... Näytä lisääNäytä vähemmän

   Lataa lisää
   Vieritä ylös