Kullanmyyntitilaisuudet lähelläsi

Kaikki järjestämämme tapahtumat ovat maksuttomia ja voit osallistua niihin ilman ajanvarausta. Voit tulla paikan päälle pelkästään arvioituttamaan kultaesineesi tai halutessasi muuttamaan ne rahaksi. Mikäli et näe listauksessamme kaupunkiasi ole yhteydessä asiakaspalveluun, niin ilmoitamme sinulle, kun olemme seuraavan kerran lähistölläsi. Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi turvalliseen kaupankäyntitilaisuuteemme.

KATSO MILLOIN OLEMME LÄHELLÄSI
Suomen vahvimmat vaaka vasen valkoinen

Toimipisteemme

Toimipisteemme palvelee arkisin ma-pe 9–16 osoitteessa: Erottajankatu 15–17, 00130 Helsinki.

Tule tapaamaan ammattitaitoista sekä kokenutta tiimiämme ja ota kultaesineesi mukaan niin me arvioimme sen arvon maksuttomasti. Kultaesineesi voivat olla missä tahansa muodossa ja pitoisuudessa. Suomen Kultareservi on palvellut jo yli 10.000 asiakasta ja meidät on valittu Suomen parhaaksi kullanostajaksi vuosina 2019–2023 arvosanalla 4,8/5.

Tulevat kullan myyntitapahtumat lähelläsi

Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi järjestämiimme kullan myyntitapahtumiin

lauantaina 2/03 – sunnuntaina 3/03

Klo 10:00 am – 5:00 pm

Kuopio
Scandic Atlas
Haapaniemenkatu 22

Ostamme kultaa yli 30 kaupungissa ympäri Suomea

Tuo kultaesineesi myytäväksi tai arvioitavaksi

Katso tulevat tapahtumat asuinalueellasi täältä.

Saavu paikan päälle ilman ajanvarausta

Arvioimme kultaesineesi yli 10 vuoden kokemuksella

Arviointi on täysin maksuton

Myydessäsi kultaesineen saatte maksun ja kuitin heti paikan päällä

Yli 10.000 tyytyväistä asiakasta

Usein kysytyt kysymykset kullanmyyntitilaisuuksista

Löydät tästä osiosta vastaukset asiakkaidemme esittämiin yleisimpiin kysymyksiin, jos esimerkiksi osallistut ensimmäistä kertaa kullanmyyntitilaisuuteemme tai haluat yksinkertaisesti tietää lisää kiertuepäivämääristämme.

Jos olet edelleen epävarma jostakin, voit aina soittaa tai lähettää meille sähköpostia etukäteen

Ota yhteyttä
Kullan myyminen kiertueillamme on hyvin nopea, helppo ja turvallinen tapa muuttaa tarpeettomat kultaesineet rahaksi. Saavu paikan päälle kultaesineidesi kanssa ja me arvioimme ne maksuttomasti. Jos päätät myydä kultasi, saat rahat ja kuitin aina heti paikan päällä.
Kyllä voit. Tapahtumiimme osallistuminen on maksutonta, joten voitte tulla paikan päälle pelkästään arvioituttamaan kultaesineenne ilman myyntivaatimusta.
Ostamme kaikenlaisia kultaesineitä kaikissa pitoisuuksissa ja muodoissa mm. kultakoruja, kultakelloja, kultaharkkoja ja hammaskultaa.
Suosittelemme, että otat mukaan kaikki mahdollisesti kultaa sisältävät esineet niin me selvitämme paikan päällä niiden arvon. Joskus voitte jopa yllättyä, että jokin esine onkin kultaa, jonka ajattelitte olevan rihkamaa.
Kullan myynti tapahtumaan osallistuminen edellyttää sinulta ainoastaan voimassa olevan henkilöllisyystodistuksen (ajokortti, kuvallinen henkilökortti tai passi) ja tilinumeron, johon voimme maksaa myymästäsi kullasta tulevat rahat.
Tilastomme puhuvat puolestamme: Jopa 99 % asiakkaistamme suosittelevat meitä ja meillä on alan tyytyväisimmät asiakkaat jo neljättä vuotta. Tästä kertoo myös korkea arvostelumme Googlessa 4,8/5. Pyrimme aina tarjoamaan markkinoiden parhaan hinnan kullasta, ja maksamamme hinnat edustavatkin markkinoiden kärkeä. Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi myyntitapahtumiimme.

Ei tulevia tapahtumia alueellasi?

Etkö löytänyt tulevista kullan myyntitapahtumista kaupunkiasi? Ei hätää, sillä sen sijaan voit myydä kultaesineesi rahaksi verkossa.

Tarjoamme ilmaisen ja vakuutetun tavan toimittaa kultasi arvioitavaksi. Kun olemme vastaanottaneet kultaesineesi, annamme kullallesi hinnan. Jos olet tyytyväinen antamaamme hintaan, maksu tapahtuu samana päivänä. Jos hinta ei miellytä palautamme esineesi sinulle takaisin turvallisesti.

Lue lisää kullan myymisestä rahaksi