Kullanmyyntitilaisuudet lähelläsi

Kaikki järjestämämme tapahtumat ovat maksuttomia ja voit osallistua niihin ilman ajanvarausta. Voit tulla paikan päälle pelkästään arvioituttamaan kultaesineesi tai halutessasi muuttamaan ne rahaksi. Mikäli et näe listauksessamme kaupunkiasi ole yhteydessä asiakaspalveluun, niin ilmoitamme sinulle, kun olemme seuraavan kerran lähistölläsi. Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi turvalliseen kaupankäyntitilaisuuteemme.

KATSO MILLOIN OLEMME LÄHELLÄSI
Suomen vahvimmat vaaka vasen valkoinen

Helsingin toimipisteemme tilapäisesti suljettu

Toimipisteemme palvelee vielä 15.1.2024 klo 09–16, osoitteessa: Erottajankatu 15–17, 00130 Helsinki.

Lyhyen irtisanomisen ansiosta toimipisteemme on tilapäisesti suljettu to 16.1.2024 eteenpäin.
Etsimme aktiivisesti uutta paikkaa Helsingistä palvellaksemme teitä jatkossa. Vaikka fyysinen toimistomme on toistaiseksi suljettu, haluamme vakuuttaa, että palvelumme jatkuvat keskeytyksettä.

Järjestämme samalla tavalla kiertueita ympäri suomen ja kaikki verkko- sekä postipalvelumme palvelee samalla laadulla ja sitoutumisella, jota olet tottunut meiltä odottamaan. Tiimimme on edelleen omistautunut tukemaan kaikkia tarpeitasi tämän siirtymän aikana.

Tulevat kullan myyntitapahtumat lähelläsi

Tule tapaamaan ammattitaitoista sekä kokenutta tiimiämme ja ota kultaesineesi mukaan niin me arvioimme sen arvon maksuttomasti. Kultaesineesi voivat olla missä tahansa muodossa ja pitoisuudessa. Olemme palvellut yli 10.000 tyytyväistä asiakasta ja he ovat äänestänyt meidät Suomen parhaaksi kullanostajaksi jo viidettä vuotta (2019–2023) arvosanalla 4,8/5.
Lämpimästi tervetuloa järjestämiimme kullan myyntitapahtumiin!

lauantaina 18/05 – sunnuntaina 19/05

Klo 10:00 am – 4:00 pm

Kuopio
Scandic Atlas
Haapaniemenkatu 22

maanantaina 20/05 – tiistaina 21/05

Klo 10:00 am – 5:00 pm

Lappeenranta
Scandic Patria
Kauppakatu 21

maanantaina 20/05 – tiistaina 21/05

Klo 10:00 am – 5:00 pm

Iisalmi
Sokos Hotel Koljonvirta
Louhenkatu 4

keskiviikkona 29/05 – torstaina 30/05

Klo 10:00 am – 5:00 pm

Vaasa
Scandic Vaasa
Rosteninkatu 6

perjantaina 31/05 – lauantaina 1/06

Klo 10:00 am – 5:00 pm

Seinäjoki
Scandic Seinäjoki
Kauppakatu 10

Ostamme kultaa yli 30 kaupungissa ympäri Suomea

Tuo kultaesineesi myytäväksi tai arvioitavaksi

Katso tulevat tapahtumat asuinalueellasi täältä.

Saavu paikan päälle ilman ajanvarausta

Arvioimme kultaesineesi yli 10 vuoden kokemuksella

Arviointi on täysin maksuton

Myydessäsi kultaesineen saatte maksun ja kuitin heti paikan päällä

Yli 10.000 tyytyväistä asiakasta

Usein kysytyt kysymykset kullanmyyntitilaisuuksista

Löydät tästä osiosta vastaukset asiakkaidemme esittämiin yleisimpiin kysymyksiin, jos esimerkiksi osallistut ensimmäistä kertaa kullanmyyntitilaisuuteemme tai haluat yksinkertaisesti tietää lisää kiertuepäivämääristämme.

Jos olet edelleen epävarma jostakin, voit aina soittaa tai lähettää meille sähköpostia etukäteen

Ota yhteyttä
Kullan myyminen kiertueillamme on hyvin nopea, helppo ja turvallinen tapa muuttaa tarpeettomat kultaesineet rahaksi. Saavu paikan päälle kultaesineidesi kanssa ja me arvioimme ne maksuttomasti. Jos päätät myydä kultasi, saat rahat ja kuitin aina heti paikan päällä.
Kyllä voit. Tapahtumiimme osallistuminen on maksutonta, joten voitte tulla paikan päälle pelkästään arvioituttamaan kultaesineenne ilman myyntivaatimusta.
Ostamme kaikenlaisia kultaesineitä kaikissa pitoisuuksissa ja muodoissa mm. kultakoruja, kultakelloja, kultaharkkoja ja hammaskultaa.
Suosittelemme, että otat mukaan kaikki mahdollisesti kultaa sisältävät esineet niin me selvitämme paikan päällä niiden arvon. Joskus voitte jopa yllättyä, että jokin esine onkin kultaa, jonka ajattelitte olevan rihkamaa.
Kullan myynti tapahtumaan osallistuminen edellyttää sinulta ainoastaan voimassa olevan henkilöllisyystodistuksen (ajokortti, kuvallinen henkilökortti tai passi) ja tilinumeron, johon voimme maksaa myymästäsi kullasta tulevat rahat.
Tilastomme puhuvat puolestamme: Jopa 99 % asiakkaistamme suosittelevat meitä ja meillä on alan tyytyväisimmät asiakkaat jo neljättä vuotta. Tästä kertoo myös korkea arvostelumme Googlessa 4,8/5. Pyrimme aina tarjoamaan markkinoiden parhaan hinnan kullasta, ja maksamamme hinnat edustavatkin markkinoiden kärkeä. Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi myyntitapahtumiimme.

Ei tulevia tapahtumia alueellasi?

Etkö löytänyt tulevista kullan myyntitapahtumista kaupunkiasi? Ei hätää, sillä sen sijaan voit myydä kultaesineesi rahaksi verkossa.

Tarjoamme ilmaisen ja vakuutetun tavan toimittaa kultasi arvioitavaksi. Kun olemme vastaanottaneet kultaesineesi, annamme kullallesi hinnan. Jos olet tyytyväinen antamaamme hintaan, maksu tapahtuu samana päivänä. Jos hinta ei miellytä palautamme esineesi sinulle takaisin turvallisesti.

Myy kultaa