Kullanmyyntitilaisuudet lähelläsi

Kaikki järjestämämme tapahtumat ovat maksuttomia ja paikan päälle voitte saapua ilman ajanvarausta.
Palvelemme yli 30 kaupungissa ympäri suomea, olette aina lämpimästi tervetulleet paikan päälle ja mikäli ette pääse kyseisenä päivänä, tulemme noin kolmen viikon kuluessa takaisin.

Voitte myös lähettää kultanne meille vakuutetussa lähetyksessä.
Täältä pääset tilaamaan maksuttoman arviointikirjeen.

KATSO MILLOIN OLEMME LÄHELLÄSI
Suomen vahvimmat vaaka vasen valkoinen

Uusi kotimme Helsingin sydämessä, Fredrikinkatu 35

Miksi meidän piti sanoa hyvästit edelliselle sijainnillemme?
Elämä heittelee toisinaan kaarrepalloja ja edellisen myymälämme äkillinen sulkeminen oli yksi niistä. Vaikka irtisanominen ei ollut meistä kiinni ja täysin meidän käsistämme, pahoittelemme syvästi sen aiheuttamaa vaivaa. Haluamme vakuuttaa teille, että sitoumuksemme tarjota laadukkaita palveluja ja erinomaista asiakaspalvelua säilyy ennallaan.

Palvelemme Fredrikinkadulla aina arkisin klo 10-17.

Palvelemme uudessa osoitteessamme aina arkisin klo 10-17 ja paikan päälle pääset helposti julkisella liikenteellä, aivan nurkan taakse tuo raitiovaunut 3, 6 ja 1T.

Oikein lämpimästi tervetuloa!

Ystävällisin terveisin
Suomen Kultareservi

Tulevat kullanmyyntitapahtumat lähelläsi

Kaikki tapahtumamme ovat täysin maksuttomia ja ilman ajanvarausta. Voitte siis tulla paikan päälle pelkästään arvioittamaan kultanne, tai halutessanne muuttamaan nämä rahaksi. Myytäessä kultaa, maksun ja kuitin saatte aina paikan päällä. Lämpimästi tervetuloa!

perjantaina 26/07

Klo 10:00 am – 5:00 pm

Imatra
Imatran Valtionhotelli
Torkkelinkatu 2

lauantaina 27/07

Klo 10:00 am – 4:00 pm

Lappeenranta
Scandic Patria
Kauppakatu 21

sunnuntaina 28/07

Klo 10:00 am – 5:00 pm

Heinola
Hotel Kumpeli
Muonamiehenkatu 3

maanantaina 5/08 – tiistaina 6/08

Klo 10:00 am – 5:00 pm

Varkaus
Hotel Oscar
Kauppatori 4

perjantaina 9/08 – lauantaina 10/08

Klo 10:00 am – 5:00 pm

Kemi
Scandic Kemi
Hahtisaarenkatu 3

sunnuntaina 11/08

Klo 10:00 am – 3:00 pm

Tornio
Hotel Olof
Hallituskatu 16

Ostamme kultaa yli 30 kaupungissa ympäri Suomea

Tuo kultaesineesi myytäväksi tai arvioitavaksi

Katso tulevat tapahtumat asuinalueellasi täältä.

Saavu paikan päälle ilman ajanvarausta

Arvioimme kultaesineesi yli 10 vuoden kokemuksella

Arviointi on täysin maksuton

Myydessäsi kultaesineen saatte maksun ja kuitin heti paikan päällä

Yli 10.000 tyytyväistä asiakasta

Usein kysytyt kysymykset kullanmyyntitilaisuuksista

Löydät tästä osiosta vastaukset asiakkaidemme esittämiin yleisimpiin kysymyksiin, jos esimerkiksi osallistut ensimmäistä kertaa kullanmyyntitilaisuuteemme tai haluat yksinkertaisesti tietää lisää kiertuepäivämääristämme.

Jos olet edelleen epävarma jostakin, voit aina soittaa tai lähettää meille sähköpostia etukäteen

Ota yhteyttä
Kullan myyminen kiertueillamme on hyvin nopea, helppo ja turvallinen tapa muuttaa tarpeettomat kultaesineet rahaksi. Saavu paikan päälle kultaesineidesi kanssa ja me arvioimme ne maksuttomasti. Jos päätät myydä kultasi, saat rahat ja kuitin aina heti paikan päällä.
Kyllä voit. Tapahtumiimme osallistuminen on maksutonta, joten voitte tulla paikan päälle pelkästään arvioituttamaan kultaesineenne ilman myyntivaatimusta.
Ostamme kaikenlaisia kultaesineitä kaikissa pitoisuuksissa ja muodoissa mm. kultakoruja, kultakelloja, kultaharkkoja ja hammaskultaa.
Suosittelemme, että otat mukaan kaikki mahdollisesti kultaa sisältävät esineet niin me selvitämme paikan päällä niiden arvon. Joskus voitte jopa yllättyä, että jokin esine onkin kultaa, jonka ajattelitte olevan rihkamaa.
Kullan myynti tapahtumaan osallistuminen edellyttää sinulta ainoastaan voimassa olevan henkilöllisyystodistuksen (ajokortti, kuvallinen henkilökortti tai passi) ja tilinumeron, johon voimme maksaa myymästäsi kullasta tulevat rahat.
Tilastomme puhuvat puolestamme: Jopa 99 % asiakkaistamme suosittelevat meitä ja meillä on alan tyytyväisimmät asiakkaat jo neljättä vuotta. Tästä kertoo myös korkea arvostelumme Googlessa 4,8/5. Pyrimme aina tarjoamaan markkinoiden parhaan hinnan kullasta, ja maksamamme hinnat edustavatkin markkinoiden kärkeä. Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi myyntitapahtumiimme.

Ei tulevia tapahtumia alueellasi?

Etkö löytänyt tulevista kullan myyntitapahtumista kaupunkiasi? Ei hätää, sillä sen sijaan voit muuttaa kultaesineesi rahaksi verkossa.

Tarjoamme ilmaisen ja vakuutetun tavan toimittaa kultasi arvioitavaksi. Kun olemme vastaanottaneet kultaesineesi, annamme kullallesi hinnan. Hinta perustuu täysin reaaliajassa toimivaan hintalaskuriin, josta voitte valmiiksi katsoa kuinka paljon ansaitset kullastasi, toimittamalla nämä meille postitse. Lähetykset ovat automaattisesti vakuutettuja 5000 € arvon edestä.

Jos olet tyytyväinen antamaamme hintaan, maksu tapahtuu samana päivänä. Jos hinta ei miellytä palautamme esineesi sinulle takaisin turvallisesti.

Tilaa maksuton myyntipakkaus