Kierrätä kultasi | Yksi askel puhtaampaan tulevaisuuteen

2023/03/24

| Sebastian Rasimus
Tietoa kullasta
kultaa ja rahaa

Kierrättäminen säästää luonnonvaroja sekä edistää kiertotaloutta. Arvokkaat materiaalit kuten mm. kulta, on erittäin hyödyllistä kierrättää, sillä ainoastaan yhden vihkisormuksen kullan tuottaminen, tuottaa noin 2 tonnia jätettä. Kullan hinta on niin korkealla, että tänä päivänä tienaat yli 1000 €, pelkstään 50 grammalla (14k) korukultaa. Tiedätkö paljon sinun korusi on arvoa? Laske hinta kultakoruille.

Ympäristöhaitat kaivostoiminnassa Kultakaivokset ja kaivostoiminta muuttaa ja tuhoaa ympäristöä. Tämän lisäksi kultakaivokset aiheuttaa useita haittavaikutuksia, jotka heijastuvat jopa vuosikymmenien päähään. Kaivosten ympäristövaikutukset vaikuttaa niin meri- ja maaekosysteemejä.

Vaikutukset syntyvät raskasmetalleista, jotka kertyvät niin kasveihin kuin eläimiin. Täten voivat aiheuttaa muutoksia lajien lisääntymismenestyksessä ja tätä kautta heikentää monimuotoisuutta. Kaivostoimintaa tehdään mikäli malmikiveä on luohittavissa miljoonia tonneja ja yhdessä tonnissa malmikiveä ilmestyy ainoastaan kaksi grammaa kultaa.

Ajattele luontoa, kierrätä On monta tapaa millä voidaan suojella luontoa ja pitää hyvää huolta ympäristöstämme. Myymällä tarpeettomia ja jopa rikkinäisiä kultakoruja, voit tienata tuhansia samalla kun teet ympäristöteon. Näin vanhat, rikkinäiset ja käyttämättömät kultakorut, pääsevät uuteen, parempaan käyttöön.

Kullan arvo on ennätyslukemissa, mikä tarkoittaa, että tienaat ennätyksellisiä summia vanhoista kultakoruista. Kullan hinta on noussut yli 400 %, viimeisen 20 vuoden aikana. Korut jotka olivat muutaman satasen arvoisia kymmeniä vuosia sitten, ovat nyt jopa useamman tuhannen arvoisia. Meiltä saat täysin maksutta arvioinnin kultakoruille. Kullan myynti on tehty mahdollisimman helpoksi niin yrityksille kuin kuluttajille, tilaamalla maksuttoman myyntipakkauksen suoraan kotiin, voit muuttaa kullan rahaksi jopa kotisohvalta.

Mihin kultaa käytetään? Kultaa käytetään mm. elektroniikkateollisuudessa sen hyvän sähkönjohtokyvyn vuoksi, mutta kultaa on käytetty myös lääketieteessä reumalääkityksissä. Kulta ei ruostu tai hapetu ja tosiaan johtaa sähköä erinomaisesti, mikä antaa kullalle laajat käyttömahdollisuukset useammalla eri alalla.

Me ostamme, sulatamme ja uudistamme kullan, jonka jälkeen kulta siirtyy useampaan eri käyttöön mm.: 1. Sijoituskullaksi 2. Lääketieteeseen 3. Elektroniikkateollisuuteen

Aiheeseen liittyviä uutisia