Löydät uuuden kotimme Helsingin sydämestä – Fredrikinkatu 35

2024/07/01

| Sebastian Rasimus
Uncategorized @fi

Odottamattomien käänteiden jälkeen olemme iloisia voidessamme ilmoittaa, että olemme avanneet ovet uudelleen uudessa osoitteessa Helsingin sydämessä. Olitpa uskollinen asiakas tai utelias tulokas, niin emme malta odottaa, että pääsemme toivottamaan teidät tervetulleiksi uuteen toimitilaamme ja jakamaan sen, mitä olemme työstäneet niin kovasti kulissien takana.

Miksi meidän piti sanoa hyvästit edelliselle sijainnillemme

Elämä heittelee toisinaan kaarrepalloja ja edellisen myymälämme äkillinen sulkeminen oli yksi niistä. Vaikka syy toimiston sulkuun ei ollut meidän käsissämme, pahoittelemme syvästi sen aiheuttamaa vaivaa ja haluamme vakuuttaa teille, että sitoumuksemme tarjota laadukkaita palveluja sekä erinomaista asiakaspalvelua säilyy ennallaan.

Uuden alun jännitys

Muutto uuteen paikkaan ei tarkoita vain osoitteiden vaihtamista; kyse on uusien mahdollisuuksien ja kokemuksien luomisesta. Uusi paikkamme Helsingin keskustassa on suunniteltu tarjoamaan entistä parempaa arviointi- ja myyntikokemusta, enemmän tilaa ja helpompi saavutettavuus.

Mitä odottaa uudessa myymälässämme

Uusi ilme

Uudessa myymälässämme on uusi ilme, mikä tekee siitä viihtyisämmän ja helpommin navigoitavan. Olemme ottaneet palautteita vastaan ja sisällyttäneet siihen elementtejä, jotka parantavat asiakaskokemustasi.

Entistä parannettu asiakaspalvelu

Henkilökuntamme haluaa tehdä vierailustasi mahdollisimman nautinnollisen. Heillä on enemmän koulutusta ja paremmat resurssit, joten he ovat valmiita auttamaan teitä enemmän kuin koskaan ennen.

Helppo pääsy ja käyttömukavuus

Aivan Helsingin ydinkeskustassa sijaitseva sijaintimme on helposti saavutettavissa niin julkisilla kulkuvälineillä (raitiovaunut 3, 6 ja 1T tuovat aivan nurkan taakse) ja autolla tullessasi parkkimahdollisuudet ovat tien laidassa.

Laajennetut aukioloajat

Ymmärrämme, että aikasi on arvokasta, joten olemme pidentäneet aukioloaikojamme, jotta sinulla olisi mukavampaa tulla käymään sinulle parhaiten sopivana ajankohtana. Olemme auki aina arkisin klo 10-17.

Yhteisön sitoumus

Kullan myynti yleisesti ja avoimuus uusille tapaamisille

Olemme enemmän kuin pelkkä kullanmyyntiliike; olemme yhteisön keskus. Odotamme ja vastaanotamme mielellämme keskusteluja liittyen kultaan, kullan historiaan, tämän myyntiin ja eri mahdollisuuksiin. Kultakorujen myynti voi olla iso päätös, josta haluaa tarkasti käydä läpi markkina analyysin ja sitä varten olemme täällä teidän avuksenne. Olisiko päätöksesi tehdä nopeat, turvalliset kaupat tai ainoastaan tulla keskusteleen eri mahdollisuuksista kullanmyyntiin liittyen, ovat ovemme auki aina arkisin klo 10-17 ja olette erittäin lämpimästi tervetulleita.

Asiakkaiden suosittelut

Kuule meistä asiakkailtamme

Asiakkaamme ovat liiketoimintamme sydän. Lue kokemuksia ihmisiltä, ​​jotka ovat tukeneet meitä läpikotaisin. Löydät asiakaskokemuksia niin verkkosivuiltamme, kuin esimerkiksi suoraan Googlesta.

Jaa tarinasi

Haluamme kuulla kokemuksestasi! Jaa kokemuksesi suoraan verkossa tai ilmoita meille ehdotuksesi auttaaksesi meitä palvelemaan sinua paremmin. Saat meidät kiinni puhelimitse 09 615 00010 tai sähköpostitse [email protected] ja toki mikäli teillä on mahdollisuus, voitte aina tulla suoraan paikan päälle Fredrikinkadulle keskustelemaan. Sama koskee arviointitapahtumiamme joita järjestämme ympäri suomen, katso täältä milloin olemme lähelläsi.

Tule käymään jo tänään

Sijainti ja yhteystiedot

Löydät meidät osoitteesta Fredrikinkatu 35 ja olemme vain soiton tai napsautuksen päässä, jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset apua.

Älä missaa mitään

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa, löydät meidät kaikista kuuluisimmista kanavista nimimerkillä Suomen Kultareservi. Sieltä näet erikoistarjoukset sekä katsaukset myymälämme kulissien taakse.

Johtopäätös

Olemme erittäin innoissamme voidessamme toivottaa teidät uuteen kotiimme Helsingin keskustaan. Tämä muutos edustaa uutta alkua ja uutta sitoutumista palvella yhteisöämme laadukkailla palveluilla. Olitpa pitkäaikainen asiakas tai vierailet meillä ensimmäistä kertaa, emme malta odottaa näkevämme sinut uudessa liikkeessämme.
Lämpimästi tervetuloa!
/Suomen Kultareservi

Aiheeseen liittyviä uutisia