fbpx
Kullan maailman­markkinahinta

56,18 €/g (24k)

Kullan hintakehitys (20 v.)

461,42 %

Olemme juuri nyt

Verkossa

Kullan maailman­markkinahinta

56,18 €/g (24k)

Kullan hintakehitys (20 v.)

461,42 %

Olemme juuri nyt

Verkossa

Paras hinta kultakoruista, nyt kannattaa myydä kultaa – ennätyshintaan!

jewelry, chain, bracelet

Miten varmistan että saan parhaan hinnan kultakoruista?

Tämä on usein kysytty kysymys meidän asiakkailtamme, joten ajattelimme avata aihetta hieman enemmän.

Alalta löytyy monta toimijaa, mm. kiertueita tekeviä yrittäjiä, asuntoautosta kauppaavia yrityksiä ja toimijoita ketkä toimii postin kautta, ns. postituskultaa.


Juttelemme monen asiakkaan kanssa hinnoista mitä näkee internetistä. Eniten epäselvä asia on, että miksi hinnoissa on niin valtavia eroja?

Tämän suhteen tänä päivänä on hyvin harmillinen tilanne, sillä internetistä löytyy useampia yrityksiä kenellä hinnat, jotka näkyvät kotisivulla ei ole todellisia hintoja mitä asiakkaille maksetaan. Täten nettiviidakkoon on helppo eksyä ja löytää luotettavin ostaja voi olla hankalaa.

Kullalla on yksi maailmanmarkkinahinta, joka päivittyy päivittäin. Yli maailmanmarkkinahintaan ei kukaan toimija osta romukultaa, sillä tässä tapauksessa tekisivät tappiota jo kaupantekohetkellä. Silti internetistä löytyy toimijoita ketkä mainostavat hintoja yli maailmanmarkkinahinnan, vaikka todellisuudessa asiakkaille tarjottu hinta ei ole sama hinta mikä on näkynyt kotisivulla.

Yrityksillä on aina riski, kun käy kauppaa kultaesineistä, sillä kaupantekohetkellä hinta voi olla suurempi kuin mitä se on jo tuntia myöhemmin, tai viikkojen päästä, kun kulta sulatetaan ja kierrätetään.

Sulatusprosessi on pitkä, joka kestää yleensä 1–2 viikkoa, joillain toimijoilla tämä voi olla lyhyempi ja toisilla vielä pidempi. Sulatusprosessi on myös hintava, joten ostettuaan kultaesineet joutuvat kyseessä olevat yritykset maksamaan kullan jalostuskulut, mitkä määräytyvät sulattamoiden mukaan.

Emme yleensä ikinä laita painoa muiden toimijoiden tapoihin toimia, emmekä ikinä halua puhua pahaa kilpailijoista. Perustapoihimme kuuluu ainoastaan laittaa fokus omaan tekemiseen, tehdä asiat oikein ja pyrkiä olla Suomen luotettavin kullanostaja. Tämä on mottomme, pyrimme ensisijaisesti asettamaan riman sellaiselle tasolle, mistä se meidän mielestämme kuuluu olla. Mutta sillä meillä käy päivittäin asiakkaita ketkä ovat peruneet kaupat verkossa toimivien yrityksien kanssa, sillä hinta mikä on luvattu kotisivulla ei ole täsmännyt itse tarjouksen kanssa. Näemme siksi tässä asiassa tarpeen avata asiaa, jotta vähemmän ihmisiä joutuisi hankaluuksiin kun haluavat myydä tarpeettomia kultaesineitä. Osa kyseisistä asiakkaista, ei ole edes voinut perua kauppaa lähetettyä ne postin kautta. Vaan tarjous on katsottu kyseiseltä yritykseltä hyväksytyksi jo päivän myöhemmin kun tarjous on tehty asiakkaalle.

Tämän ansiosta on syytä olla varovainen ja siksi me suosittelemme kaupanteon kasvotusten. Tällöin asiakas saa itse olla mukana arvioinnissa, jossa selvitetään kultaesineiden pitoisuus, esineet punnitaan ce-merkityillä vaa’aoilla jotka antavat painon 100% tarkkuudella aina kahteen desimaaliin asti ja hinta saadaan selville saman tien.

Asiakas ei myös tällöin tarvitse postittaa esineitä, ei tarvitse odottaa tarjousta eikä tarvitse olla huolissaan, että tehdäänkö arviointi juuri niin kun se kuuluisi tehdä. Tätä aihetta käytiin läpi myös Kouvolan Sanomien haastattelussa, valitettavasti ja ymmärrettävästi, artikkeliin ei mahtunut kaikkia aiheita mitä käytiin läpi.

Haluamme silti painottaa, että suomesta löytyy monta toimijaa ketkä pyörittävät täysin asiallista toimintaa ja kenellä ei ole harhaanjohtavia hintoja.

Toivottavasti artikkeli on tuonut selkeyttä aiheeseen, sillä tämä on aihe joka toistuu keskusteluissa asiakkaidemme kanssa.

Pidämme kuukausittain tapahtumia suomen suurimmissa kaupungeissa, ja pyrimme myös käymään pienempiä paikkakuntia tarpeen mukaan. Mikäli teillä on kysyttävää tai mikäli toivotte että pidämme tapahtuman juuri teidän kaupungissanne, kutsu meidät kaupunkiinne ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.

Aina 100% asiakastyytyväisyys ja paras hinta -takuu. Olemme vakuuttuneita siitä, että tarjoamamme hinnat edustavat markkinoiden kärkeä ja tarjoamme paras hinta -takuun ostotapahtumiemme yhteydessä.

Katso kullan hinnat ja laske paljon tienaisit vanhoista kultakoruistasi juuri nyt.

Lämpimästi tervetuloa turvalliseen arviointi- ja ostotapahtumaamme.

Ystävällisin terveisin
Suomen Kultareservi
[email protected]

Jaa

Postikulta kampanja!

10 € bonus, yli 100 € myynnistä.

Kampanja voimassa rajatun ajan.
Myyntipakkauksen tilaus on täysin maksuton ja saapuu kotiovellesi lähipäivinä.
Myyntipakkaus sisältää kaiken tarvitsemasi kullan myyntiä varten. Kaikki lähetyksemme ovat automaattisesti vakuutettuja 5000 € asti.