Tärkeä päivitys: tilapäinen HELSINGIN toimitilan sulkeminen 16.1.2024.

2024/05/14

| Sebastian Rasimus
Uncategorized @fi
Toimisto tilapäisesti suljettu

Arvoisat asiakkaat,

Valitettavasti joudumme ilmoittamaan, että vuokrasuhteemme odottamattoman ja lyhyen irtisanomisen vuoksi suljemme toimistomme tilapäisesti 16.1.2024. Ymmärrämme tämän mahdollisesti aiheuttaman haitan ja etsimme aktiivisesti uutta paikkaa palvellaksemme sinua ilman merkittäviä häiriöitä.

Asiakkaillemme:

Vaikka fyysinen toimistomme saattaa olla suljettu, haluamme vakuuttaa, että palvelumme jatkuvat keskeytyksettä. Järjestämme samalla tavalla kiertueita ympäri suomen ja kaikki verkko- sekä postipalvelumme palvelee samalla laadulla ja sitoutumisella, jota olet tottunut meiltä odottamaan. Tiimimme on edelleen omistautunut tukemaan kaikkia tarpeitasi tämän siirtymän aikana.

Katse eteenpäin:

Työskentelemme ahkerasti uuden toimistotilan turvaamiseksi ja toivomme saavamme ovemme taas pian auki. Ilmoitamme edistymisestämme ja arvioidusta uudelleen avaamisesta mahdollisimman pian.

Olemme täällä teitä varten:

Jos tarvitset apua tai lisätietoja, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä. Kiitämme kärsivällisyydestäsi ja ymmärryksestäsi tämän muutoksen aikana ja toivotamme sinut tervetulleeksi takaisin uuteen toimistoomme lähitulevaisuudessa.

Kiitos jatkuvasta tuestanne.

Lämpimät terveiset,

Suomen Kultareservi

Aiheeseen liittyviä uutisia