fbpx

Haluatko parantaa omaa henkilökohtaista rahatilannetta?

Postikulta

Oletko joskus ajatellut, että “haluan parantaa henkilökohtaista rahatilannetta” ja tiesitkö että kullan myymisen yhteydessä, sinulle ei tule verotettavia kuluja lainkaan, vaan saat itsellesi käyttöön 100 % myydystä osuudesta.

Kullan myynti on ollut hyvin suosittua viimeisen kymmenen vuoden aikana. Kullan hinta nousi ennätyslukemiin vuonna 2011 mutta 2011 hintarallin jälkeen seurasi taantuma ja jopa romahdus, kun kullan hinta tippui yli 30% 12kk sisällä.

2013 hinta lähti uuteen nousuun, joka on kestänyt lähes 8 vuotta!

2020 kullan hinta löi aikaisemmat hintaennätykset ja nousi uusiin huippulukemiin!

1kg kultaharkko - Suomen Kultareservi
1kg kultaharkko – Suomen KultareserviNyt vuonna 2021 voidaan sanoa, ettei ikinä aikaisemmin ole ollut parempaa aikaa myydä kultakoruja ja muita kultaesineitä. Varsinkin jos kotoa löytyy tarpeettomia kultakoruja, on nyt historiallinen hetki jättää korut kierrätettäväksi ja saada näistä ennätyksellisiä summia.

Vaihda kulta rahaksi, turvallisesti ja nopeasti Suomen Kultareservin turvalähetyksellä. Pelkästään muutamalla vihkisormuksella hinta nousee satasiin ja mikäli kultaa löytyy hieman enemmän, on hintalappu nopeaa tuhansissa.

Varmista paras hinta kullasta, Suomen Kultareservin paras hinta -takuulla. Tilaamalla arviointipakkaus kultaesineille, lähetämme teille vakuutetun postipaketin maksutta. Postipaketissa on mukana kaikki tarvittavat tiedot lähetystä varten. Lähetys on ennakkoon maksettu (eli täysin maksuton tilata) ja vakuutettu 5000 € asti.

Olemme vakuuttuneita siitä, että tarjoamamme hinnat edustavat markkinoiden kärkeä ja tarjoamme siksi paras hinta -takuun jokaisen ostotapahtuman yhteydessä. Aina 100 % asiakastyytyväisyys sekä paras hinta -takuu, asioisitko verkossa vai paikan päällä.


Lämpimästi tervetuloa asioimaan!

/Suomen Kultareservi

Jaa

1 ajatus aiheesta “Haluatko parantaa omaa henkilökohtaista rahatilannetta?”

  1. Sirpa Karvinen

    Hei!Missä toimipisteenne sijaitsee ja voiko tulla käymään?
    Ystävällisin terveisin

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Vieritä ylös