fbpx

Paras hinta kullasta – Aina Suomen Kultareserviltä – Hintatakuulla.

Paras hinta -takuu

Tiedäthän että jokaisen arviointi- ja ostotapahtuman yhteydessä voit käyttää Suomen Kultareservin paras hinta -takuuta.

Pyrimme olemaan paras alalla, niin palvelun tarjoamisen suhteen sekä tarjoamalla markkinoiden parhaat hinnat. Pidämme kullan arviointi- ja ostotapahtumia ympäri suomea, käymme kuukausittain suomen suurimmissa kaupungeissa.

Tuomme palvelun teidän kaupunkiinne, jotta teidän ei tarvitse turvautua kullan postittamiseen. Mikäli ette ole nähneet mainostamme kaupungissanne, olkaa mielellään yhteydessä asiakaspalveluumme (asiakaspalvelu@suomenkultareservi.fi) josta voit selvittää milloin olemme seuraavan kerran tulossa teidän kaupunkiinne tai kaupunkinne läheisyyteen.

100% asiakastyytyväisyys ja paras hinta -takuu. Olemme vakuuttuneita siitä, että tarjoamamme hinnat edustavat markkinoiden kärkeä ja tarjoamme paras hinta -takuun ostotapahtumiemme yhteydessä. Romukullan hintalaskuri löytyy sivuiltamme.

Asiakkaan käyttäessä paras hinta -takuuta, on kilpaileva tarjous oltava kirjallinen, voimassa oleva ja sitova. Tarjouksessa on käytävä ilmi myytävät kultaesineet, näiden pitoisuus, paino, tarjottu hinta sekä yrityksen nimi allekirjoituksineen. Tarjous ei koske ulkomaalaisilta yrityksiltä saatuja tarjouksia eikä kullanosto yrityksiä, jotka toimimat verkossa/postituskultaa.

Suomen Kultareservi on luotettava, kotimainen ja ympäristöystävällinen valinta kierrättää tarpeettomat kultaesineet.

Kullan hinta on historiallisissa huippulukemissa, teidän tarpeettomat kultaesineenne voi olla jopa tuhansien eurojen arvoisia. Arviointi on täysin ilmainen, eikä teillä ole myyntivaatimusta arvioinnin yhteydessä. Halutessa voitte vaihtaa kultanne rahaksi, jolloin maksun ja kuitin saatte aina heti paikan päällä.

Lämpimästi tervetuloa asioimaan!

Suomen Kultareservi
asiakaspalvelu@suomenkultareservi.fi

Jaa

Vieritä ylös