näin paljon voit tienata vanhoilla kultakoruilla!

2023/03/22

| Sebastian Rasimus
uutiset

Olet mahdollisesti kuullut, että kulta säilyttää hyvin arvonsa? No kuinka paljon kulta on arvoa, minkä hintaiset vanhat kultakorut ovat mikäli myisit ne tänä päivänä? Vaikka kulta säilyttää hyvin arvonsa, on silti hyviä ja huonoja aikoja myydä kultaa, sillä hinta muuttuu päivittäin.

Kullan hinta juuri nyt on ennätyslukemissa, mutta ainoastaan pari vuotta sitten (2019) hinta oli 20 % alhaisempi ja kolme vuotta sitten vielä alhaisempi. Vuonna 2020 kullan hinta lähti nousuun hallitsevan pandemian ansiosta ja loppuvuodesta hinta rikkoi uuden ennätyksen.

Tänä päivänä tienaat yli 1000 € pelkästään 43 grammalla, 14 karaatin kultakoruilla (14 karaatin kulta on tavallisin käytettu kultapitoisuus suomalaisissa kultakoruissa).

Voit laskea tarkan hinnan kullalle käyttämällä kullan hintalaskuria.

Hinnat jotka kullan hintalaskuri antaa, ovat todellisia hintoja, eikä niistä tehdä mitään vähennyksiä. Näin voit nopeasti ja helposti selvittää, paljon tienasit mikäli myisit kultaa Suomen Kultareserville juuri nyt.

Olemme luonut Suomen luotettavimman palvelun liittyen kullan myyntiin, jossa asiakkaamme voi etukäteen tarkistaa paljon tienaavat kun käyttävät myyntipakkaustämme. Turvalähetykset ovat maksuttomia tilata ja saapuvat lähipäivinä tilauksen tehtyä. Lähetys on nopea ja palautuskuori on vakuutettu. Näin ollen voit olla huolletta että esineesi ovat turvassa kokoa lähetyksen ajan.

Arvioimme kaikki saadut turvalähetykset CE-merkityillä vaa’oilla, jotka punnitsevat esineet aina 0,01 g tarkkuudella. Näin ollen voit olla varma, että saat oikeanmukaisen korvauksen esineistäsi. 99 % asiakkaistamme yllättyy, kun saavat kuulla paljon heidän vanhat, tarpeettomat kultakorut ovat arvoa. Suurin osa asiakkaistamme ovat oikeutettu yli 1000 € korvaukseen, sillä yhdelle kämmenelle mahtuva määrä on noin 40 grammaa kultaa (koruissa). On vaikeaa sanoa tarkalleen, paljon 43 grammaa kultaa on, joka oikeuttaa yli 1000 € korvaukseen. Mutta suunnilleen kämmenen peittävä määrä on hyvin lähellä sitä. Toki jo kolmella-neljällä hyvin raskaalla sormuksella, hinta voi nousta yli tuhanteen euroon.

Arvioimme esineesi maksutta, eikä myyntipakkauksen tilaus edellytä myyntipakkoon. Tämä tarkoittaa, että voit tilata myyntipakkauksen täysin maksutta. Turvalähetys sisältää kaikki tarvittavat ohjeet palautusta varten. Näin myyntipakkauksen tilaaminen etenee:

Saat maksuttoman arvioinnin kullalle seuraavalla tavalla:

  1. Tilaa myyntipakkaus täyttämällä kullan arviointi lomake (tilaus ei edellytä myyntipakkoon).
  2. Lähetys saapuu lähipäivinä, seuraa lähetyksessä tulleita ohjeita ja palauta turvakuori lähimpään Postiin.
  3. Vastaanotamme turvakuoren yleensä 2–3 päivän sisällä siitä, kun turvakuori on palautettu Postiin.
  4. Arvioimme esineesi, kilpailutamme hinnat ja palaamme teille tarjouksen kera.

Huom! Lähetys on automaattisesti vakuutettu 5000 € edestä.

Voit itse tämän jälkeen valita, mikäli haluat myydä kultasi tai haluatko nämä palautettua itsellesi. Näin saat täysin maksuttoman arvioinnin kullalle ja voit halutessa muuttaa kullan rahaksi, jolloin maksu suoritetaan heti hyväksytyn tarjouksen yhteydessä.

”Missiomme on parantaa alaa, jokaisessa osa-alueessa palveluissamme. Teemme tämän olemalla luotettava, rehellinen ja täysin läpinäkyvä toimintatavoissamme.”

Suomen Kultareservi

Näin olemme ansainneet Suomen arvostetuimman kullan ostajan tittelin. Olemme ylpeitä saavutuksestamme ja pyrimme olemaan Suomen arvostetuin kullan ostaja tulevaisuudessakin. Tuomalla mahdollisimman monipuolisen palvelun asiakkaillemme, joka ei ainoastaan ole luotettava ja arvostettu, vaan myös täysin maksuton.

Lämpimästi tervetuloa asioimaan!

Aiheeseen liittyviä uutisia